flybileta L.L.C.

Bagazh Falas

Bagazh Falas

Në fluturimet tona, çdo udhëtar mund të sjellë bagazh deri në 20 kg pa asnjë tarifë shtesë. Gjithashtu, ju keni mundësinë të merrni me vete një bagazh dore deri në 6 kg. Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë udhëtarët, përfshirë të rriturit dhe fëmijët deri në moshën 12 vjeç. Përgatisni valixhen tuaj dhe nisuni drejt Kosovës për të vizituar të dashurit tuaj!

Check-in Falas

Check-in Falas

Përjetoni një udhëtim pa stres në fluturimet tona! Tek ne, procesi i check-in është krejtësisht falas. Ne ju garantojmë një përvojë fluturimi të sigurt dhe të lehtë. Për më tepër, ju keni mundësinë të zgjidhni vendin tuaj në aeroplan pa asnjë kosto shtesë. Falë komoditetit të mjaftueshëm në ulëset tona, ne kujdesemi që çdo fluturim me ne të jetë një përvojë e këndshme dhe e rehatshme.

Kujdesi Ndaj Klientëve

Kujdesi Ndaj Klientëve

Ne ju ofrojmë një qendër telefonike live që është në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ekipi ynë profesional është gati të ju ofrojë mbështetje të shkëlqyer për të bërë udhëtimin tuaj sa më të këndshëm dhe të paharrueshëm. Me Flybileta, ju jeni gjithmonë vetëm një telefonatë larg nga zgjidhja e të gjitha nevojave tuaja të udhëtimit.

Laptop

Rezervoni Online

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me Flybileta

  • 1Zgjidhni rezervimin
  • 2Shënoni të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën
  • 3Konfirmimin e pranoni menjeher përmes Emailit
Rezervo Fluturimin tani